Dutch-NetherlandsEnglish (United Kingdom)
Affiliate marketing

Affiliate marketing is performance based marketing. Het systeem werkt met merchants & publishers. De merchants hebben bepaalde acties in gedachten zoals sales, inschrijvingen & leads. Publishers hebben bij affiliate marketing dan ook vaak een website waarop producten of diensten staan van een affiliate bedrijf (vaak via een affiliate netwerk maar niet perse). Affiliate marketing is een onderdeel van internet marketing waarbij de affiliate (webmaster) een vergoeding ontvangt van de merchant (aanbieder). Dit kan rechtstreeks vanuit de merchant gaan of via het affiliate netwerk. Deze merchant of adverteerder levert het uiteindelijk product of de dienst. De affiliate ontvangt een vergoeding voor elke bezoeker, lead of sale welke wordt gegenereerd via de website.

Ondernemers

Ylumi heeft de beschikking over een behoorlijk netwerk van webmasters / affiliates (wederverkopers) in diverse branches. Tevens werken wij samen met verschillende affiliate netwerken en bijbehorende programma's zoals Daisycon en Tradedoubler. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw website in samenwerking met één of meer van deze affiliate netwerken wordt gemaakt. Het doel is dat zoveel mogelijk bezoekers van uw website een product bestellen via de website, waardoor u meer resultaat kunt behalen dan door inzet van enkel uw eigen website.

Affiliates

Affiliates wensen vaak specifieke websites op maat gemaakt. Maatvoering op basis van de affiliate netwerken. Ylumi heeft veel ervaring in het maken van dergelijke maatwerk websites en werkt ook zelfstandig via internet zowel in de rol als affiliate als die van merchant. Juist door deze ervaring kunnen wij ook ondernemers die graag affiliate willen worden helpen bij het opzetten van hun website zodat ook deze meer omzet genereren.

 

Projecten

project1 project2
project3 project4
project5 project6
project7 project8

Contact

Ylumi
Bezoekadres:
Staat 42A
6031 EM Nederweert
company

Telefoon:
+31 (0) 495 - 52 65 02

E-mail: info@ylumi.com
Website: www.ylumi.com