Dutch-NetherlandsEnglish (United Kingdom)
Design & usability

Design en usability staan bij Ylumi voorop. Het succes van een website is afhankelijk van het gegeven of de vooraf gestelde doelstellingen gehaald worden. De gebruiker dient de uiteindelijk geplande actie te ondernemen.

Veel buitenstaanders denken hierbij meestal aan het mooie uiterlijk van een website. Dit hoeft echter niet het geval te zijn. Zo kan een doel zijn; het klikken op een bepaalde pagina op een advertentie. Ylumi houdt bij het ontwerpen van een website altijd rekening met deze vooraf opgestelde doelstellingen.

Usability is een ander woord voor gebruiksvriendelijkheid en is een kritische succesfactor voor het gebruik & de populariteit van uw website. Mensen die namelijk op uw site terechtkomen, willen graag zo snel mogelijk zien waar de website over gaat (bijvoorbeeld wat uw bedrijf aanbiedt) en voor de bezoeker kan betekenen. Bij de presentatie van uw bedrijf is het bijvoorbeeld belangrijk om een duidelijk overzicht op uw website te hebben van uw producten en/of dienstverlening. Zodoende hoeven bezoekers van uw website niet lang hoeven te zoeken naar het product of dienst waarna zij naar op zoek zijn.

Wij hebben genoeg ervaring op het gebied van web design en usability. Allereerst zullen wij de zwakke en sterke punten van uw bedrijfsdoelstellingen en/of website in kaart brengen. Ook kijken wij op welke doelgroep uw bedrijf zich richt zodat wij daarop de website kunnen inrichten. De truc is om design en usability in balans te brengen waardoor de website effectief wordt gebruikt. Dit kunt u aldus gerust aan ons overlaten.

Wilt u ook zo graag een mooie website met het juiste design maar toch gebruiksvriendelijk voor de gebruiker, neem dan vandaag nog contact met ons op!

 

Projecten

project1 project2
project3 project4
project5 project6
project7 project8

Contact

Ylumi
Bezoekadres:
Staat 42A
6031 EM Nederweert
company

Telefoon:
+31 (0) 495 - 52 65 02

E-mail: info@ylumi.com
Website: www.ylumi.com