Dutch-NetherlandsEnglish (United Kingdom)
Intermediair

Wij streven er als intermediair naar om consumenten en bedrijven zo goed mogelijk samen te brengen op het Internet. Hierin vervullen wij meerdere rollen. Wij hebben diverse websites in eigen beheer waar we dit door creatie van een optimale website verzorgen. Maar tevens doen doen wij dit met de websites die wij zelf ontwikkelen voor bedrijven. Hier hebben bedrijven zelf vaak geen tijd voor of hebben geen kennis van het maken van websites. Dit is zonde, want door goede websites bent u in staat om online nieuwe klanten te werven. Naast het ontwerpen van een goede website zorgen wij er ook nog voor dat de website geoptimaliseerd wordt waardoor uw website hoog in de zoekresultaten lijst van Google staat.

Hieronder treft u een overzicht van de diensten die wij aanbieden:

  • Advertentie ruimte

U kunt ervoor kiezen om online te adverteren.

  • SEO (Search Engine Optimization)

Wilt u een hoge ranking in zoekmachines zoals Google? Met behulp van zoekmachine optimalisatie kunnen wij dit voor u realiseren. Met zoekmachine optimalisatie zult u meer bezoekers krijgen op uw website.

  • Websites

Wij kunnen voor u een website ontwerpen.

Heeft u interesse in één of meer van onze diensten?

Neem dan vandaag nog contact op met ons! Ook kunnen wij met u contact opnemen nadat u uw contactgegevens door heeft gegeven.

U kunt verder geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen vervolgens een inschatting maken van het aantal bezoekers dat wij voor u kunnen werven en welke kosten dit met zich meebrengt.

 

Projecten

project1 project2
project3 project4
project5 project6
project7 project8

Contact

Ylumi
Bezoekadres:
Staat 42A
6031 EM Nederweert
company

Telefoon:
+31 (0) 495 - 52 65 02

E-mail: info@ylumi.com
Website: www.ylumi.com