Dutch-NetherlandsEnglish (United Kingdom)
Online leadgeneration

Ontvangen van offertes (Leads)

  • Hoe werkt dit?

Stel, een potentiële klant gaat op zoek naar een product of dienst op het Internet. Daarbij komt hij of zij terecht op uw website en vult diegene een aanvraag in per e-mail. Deze e-mail wordt verzonden door de website bezoeker en komt automatische terecht in uw mailbox. Het is daarna aan u om contact op te nemen per telefoon of per e-mail met deze potentiële klant.

Wat te doen na een lead en hoe zorgt u ervoor dat een potentiële klant een echte klant wordt?

Allereerst kunt u zichzelf trainen in het voeren van een juist telefoon gesprek. Ten tweede is het goed om zo snel mogelijk contact op te nemen met de klant om een offerte afspraak te maken. Ten derde is het verstandig om geen offerte per e-mail te versturen maar houd het beter persoonlijk en ga bijvoorbeeld zelf naar de klant toe. Ten vierde geven wij u de volgende tip: wees vooral niet de goedkoopste maar hanteer de normale marktprijzen zodat u de klant nog altijd eventueel iets van korting kan geven. Tenslotte is nabellen na het ontvangen van de offerte zeer wijs waardoor u de kans vergroot dat de klant met u in zee zal gaan.

Veel hiervan dient u dus zelf te doen. Ylumi is echter gespecialiseerd is het maken van websites die ervoor zorgen dat u veel leads dus nieuwe prospects via het internet ontvangt. Online Lead Generation Pro Forma!


 

 

Projecten

project1 project2
project3 project4
project5 project6
project7 project8

Contact

Ylumi
Bezoekadres:
Staat 42A
6031 EM Nederweert
company

Telefoon:
+31 (0) 495 - 52 65 02

E-mail: info@ylumi.com
Website: www.ylumi.com