Dutch-NetherlandsEnglish (United Kingdom)
Over Ylumi

Wat is Ylumi?

Ylumi is een identiteit samengesteld uit meerdere bedrijven die allen specifiek specialist zijn in hun eigen tak van sport op het internet. Deze bedrijven zijn specialist of in Webdesign of Internet marketing zoals online campagnes of het ontwikkelen van de meer complexe en dus op maat gemaakte websites.

Hoe dan ook de motivatie komt hierbij altijd voort uit de passie voor het internet gecombineerd met het eigen specialisme.
Bijvoorbeeld een zeer gedreven team van programmeurs werkt samen met dee technologie├źn van de website waarbij een ander team van enthousiaste en professionele internet marketeers zorgt juist dat dezelfde website geoptimaliseerd wordt zodat deze goed vindbaar wordt. Na deze optimalisatie is het de bedoeling dat het concept goed vindbaar is op het Internet en dan vooral de gerelateerde diensten en producten. Eigenlijk zelfs alles wat met het bedrijf te maken heeft. Gaandeweg komen er altijd uitdagingen op het gebied van online ontwikkelingen, onderzoek, data opslag en prestatie optimalisatie.

Voor vragen of opmerkingen neem geheel vrijblijvend contact op met ons!

 

Projecten

project1 project2
project3 project4
project5 project6
project7 project8

Contact

Ylumi
Bezoekadres:
Staat 42A
6031 EM Nederweert
company

Telefoon:
+31 (0) 495 - 52 65 02

E-mail: info@ylumi.com
Website: www.ylumi.com