Dutch-NetherlandsEnglish (United Kingdom)
Project werkwijze

Bij het realiseren van projecten werken wij veelal op door ons eigen ontwikkelde methodes. Methodes die al jarenlang het beoogde resultaat opleveren. Het begint altijd met een kennismakingsgesprek.

Allereerst analyseren wij de zaken. Hierbij houden wij rekening met uw wensen en wat er mogelijk is binnen uw budget. Tevens wensen wij zoveel mogelijk strategische marketing informatie over uw bedrijf te verkrijgen. Informatie over de branche, doelgroepen, producten, diensten, afnemers enz. is essentieel om met een zinvol aanbod te komen. Is deze informatie niet voorhanden zullen wij adviseren om deze informatie in kaart te brengen. Al dan niet i.c.m. Met een gesubsidieerd advies (hier bestaan mogelijkheden voor namelijk).

Pas daarna zullen wij u een juist advies geven. Vervolgens zullen wij ervoor zorgen dat deze adviezen ook daadwerkelijk in de praktijk worden gebracht. Dit door heldere meetmomenten waarop voor beide partijen helder is wat, wanneer op welk moment wordt verwacht. Hier hoort uiteraard planning bij waarna alles netjes wordt omschreven in een net rapport. Tenslotte zullen wij u de juiste instructies geven en contact met u houden gaandeweg het gehele traject. Dit van idea concept t/m oplevering en puntjes op de i-fase.

Ervaar de werkwijze van Ylumi, ervaar hoe het ook kan!

 

Projecten

project1 project2
project3 project4
project5 project6
project7 project8

Contact

Ylumi
Bezoekadres:
Staat 42A
6031 EM Nederweert
company

Telefoon:
+31 (0) 495 - 52 65 02

E-mail: info@ylumi.com
Website: www.ylumi.com